Mitä kuuluu?

Syksyn ja talven keikkamyynti on aloitettu! Tulossa useita kiertueita Suomeen sekä joulukuun alussa on suunniteilla vielä Ruotsin kiertue! Kalustoa on päivitetty paljon, on uutta äänentoistoa, valoja, kameroita, langattomia Hdmi-lähettimiä, rig-kehikkoja video- ja järjestelmäkameroille ym striimauskalustoa sekä uusia valoja syksyyn!

Syyskuun puolessa välissä valmistun virtuaalitapahtuman tuottaja kurssilta, jossa opiskelen livelähetysten tekemistä, valokuvausta, värienmäärittelyä, projektijohtamista, verkostoitumista, markkinointita, yms.

Olen tehnyt paljon livelähetyksiä konserteistani kesän aikana. Pääasiassa lähetykset ovat YouTube kanavillani. Käyppä katsomassa! Ns. testivaihe on tehty ja jatkossa striimaukset keikoilta saa edulliseen lisähintaan.

Olen myös mukana Oulun kaupungin kulttuuritarjottimella, eli Oulun kaupungin palvelukeskukset voivat tilata esityksiäni elokuussa 2022. Esitykset maksaa lahjoitusrahasto! Kiva olla mukana Kulttuuritarjotin toiminassa! Muutamia vanhusten konsertteja on tilattu jo!

Nähdään ja kuullaan virtuaalisesti ja paikan päällä!

Tähän tapahtumaan vein äänentoiston, valot, kamerat (striimi YouTubessa), dronen, savut, saipput, ilmapallot!
Ota yhteyttä kun haluat kokeneet ammattilaisen hoitamaan lastentapahtumasi!

Toiminnassani on piirteenomaista se, että etsi helpointa tapaa tehdä keikat minimilaitteiostolla, vaan löydän aina tavan jolla yllätän keikkajärjestäjän ja yleisön, vaati se sitten miten paljon tahansa valmisteluja! Teen mieluummin vähemmän keikkoja, suurella sydämmellä kuin, paljon keikkoja suurella lompakolla!

“Valmistun 13.9.2022 virtuaalitapahtuman tuottajakoulutuksest

Tulossa paljon striimauksia ja virtuaalitapahtumia sekä multikamerakuvauksia!

Etsin striimauskohteita mm. yhtiökokoukset, konsertit, teatterit, liiketapahtumat ja urheilutapahtumat!

Ota yhteyttä! Tehdään huikeita lähetyksiä!

Valto Savolainen 23.8.2022

Seuraa kotisivujen lisäksi sosiaalisen median kanaviani!

Valto Savolainen