Site icon Valto Savolainen

Ajankohtaista syksy 2022

Syksy keikkamyynti on aloitettu! Tulossa useita kiertueita Suomeen sekä joulukuun alussa on suunniteilla vielä Ruotsin kiertue! Kalustoa on päivitetty paljon, on uutta äänentoistoa, valoja, kameroita, langattomia lähettimiä, rig-kehikkoja video- ja järjestelmäkameroille ym striimauskalustoa sekä uusia valoja syksyyn!

Syyskuun puolessa välissä valmistun virtuaalitapahtuman tuottaja kurssilta, jossa opiskelen lähetysten tekemistä, valokuvausta, värienmäärittelyä, projektijohtamista, verkostoitumista, markkinointita, yms.

Olen tehnyt paljon livelähetyksiä konserteistani kevään ja kesän aikana. Pääasiassa lähetykset ovat YouTube kanavillani. Käyppä katsomassa! Ns. testivaihe on tehty ja jatkossa striimaukset keikoilta saa edulliseen lisähintaan.

Olen mukana Oulun kaupungin kulttuuritarjottimella, eli Oulun kaupungin päiväkodit ja palvelukeskukset voivat tilata esityksiäni elokuussa 2022. Esitykset maksaa lahjoitusrahasto! Kiva olla mukana Kulttuuritarjotin toiminassa! Muutamia vanhusten konsertteja on tilattu jo, mutta lastenkonsertteja ei vielä! Nyt olisi ammattilainen ilmaiseksi tarjolla Oulun päiväkoteihin, saa nähdä miten käy! 

Nähdään ja kuullaan virtuaalisesti ja paikan päällä!

Tähän tapahtumaan vien äänentoiston, valot, kamerat, dronen, savut, saipput, ilmapallot!
Ota yhteyttä kun haluat kokeneet ammattilaisen hoitamaan lastentapahtumasi!

“Valmistun 13.9.2022 virtuaalitapahtuman tuottajakoulutuksest

Tulossa paljon striimauksia ja virtuaalitapahtumia sekä multikamerakuvauksia!

Etsin striimauskohteita mm. yhtiökokoukset, konsertit, teatterit, liiketapahtumat ja urheilutapahtumat!

Ota yhteyttä! Tehdään huikeita lähetyksiä!

Valto Savolainen 11.8.2022

Seuraa kotisivujen lisäksi sosiaalisen median kanaviani!

Valto Savolainen

 

Exit mobile version