Site icon Valto Savolainen

Ajankohtaista

Esimerkki Miskan ohjelmistosta, 360 kamerasta ja dronekuvauksesta!

Uusi gimbaali! Videokuvaukset entistäkin laadukkaammin! Uusi nykyaikainen gimbaali mahdollistaa tasaisen videokuvauksen liikkuvalla kameralla, johon voidaan yhdistaa viivetön HDMI lähetin! Videokuvaukset ovat tänä päivä todella tärkeitä. Siksi käytän paljon kuvauskalustoa keikoillani 360-kamera, dronet, järjestelmäkamerat, yms. Teen myös videokuvauksia ja striimauksia tänä vuonna paljon. Videokuvauksissa ainakin yhtä tärkeää on kuvauksen lisäksi laadukas editointi, jota voisi kutsua myös yhdeksi taiteen muodoksi! 

Olen suorittanut 100 päivän virtuaalitapahtuman tuottajan koulutuksen, tehnyt kymmeniä lähetyksiä studiolta ja keikoilta!

Tarjoan tilaajan käyttöön tuhansien tapahtumien kokemuksen, kovan rutiinin ja laadukkaat lähetykset!

Striimauksissa minulta tulee myös tapahtuman äänentoisto! Hinnat alk. 400 euroa!

Tekoäly ja uusin tekniikka on arkikäytössä!

Toiminnassani on piirteenomaista se, että etsi helpointa tapaa tehdä keikat minimilaitteiostolla, vaan löydän aina tavan jolla yllätän keikkajärjestäjän ja yleisön, vaati se sitten miten paljon tahansa valmisteluja!

Videokuvaukset toteutan aina vähintää kolmella kameralla. Videosta tulee paljon mielenkiintoisempi seurata, kun multikamera editoinnissa kuvakulmaa voidaan vaihtaa vapaasti!

Näin erotutaan tavallisista kännykkävideoista! Oikealla toimintatavalla se tapahtuu nopeasti ja tehokkaasti! Editointi vaiheessa voidaan lisätä juontoäänet, tekstitykset jotta videot täyttävät myös saavutettavuus säännökset.

Ota yhteyttä! Tehdään huikeita lähetyksiä ja videoita!

Valto Savolainen 6.3.2023

Joulupukki pandan sisällä!
Miska Pressan Katti kirkkokonsertissa!

Exit mobile version