Ajankohtaista huhtikuu 2023

Huhtikuu 2023 striimaustarjous vain 300 euroa / tapahtuma! Sisältää äänentoiston ja striimauskaluston!

Etsin muutamia striimauskohteita huhtikuulle edullisesti. Testaan uutta striimauslaitteistoani, jota on päivitetty jälleen ja tarvitaan studiotestien lisäksi muutamia käytännön kokemuksia kentältä! Ota yhteyttä viimeistään huhtikuun alussa. Striimauksen lisäksi saat vielä samaan hintaan 360 videon tapahtumastasi tai yrityksestäsi. Tämä tarjous vain kotisivullani tällä Ajankohtaista sivulla.

360 kameran bullet time! Kerro yrittäjän toiminnan kovasta pyörityksestä asiakkaillesi!
Esimerkki Miskan ohjelmistosta, 360 kamerasta ja dronekuvauksesta!
Tekoäly ja uusin tekniikka on arkikäytössä!

Toiminnassani on piirteenomaista se, että etsi helpointa tapaa tehdä keikat minimilaitteiostolla, vaan löydän aina tavan jolla yllätän keikkajärjestäjän ja yleisön, vaati se sitten miten paljon tahansa valmisteluja!

Videokuvaukset toteutan aina vähintää kolmella kameralla. Videosta tulee paljon mielenkiintoisempi seurata, kun multikamera editoinnissa kuvakulmaa voidaan vaihtaa vapaasti!

Näin erotutaan tavallisista kännykkävideoista! Oikealla toimintatavalla se tapahtuu nopeasti ja tehokkaasti! Editointi vaiheessa voidaan lisätä juontoäänet, tekstitykset jotta videot täyttävät myös saavutettavuus säännökset.

Mikä tahansa kuva voidaan editoinnissa laittaa “kankaaksi” ja laittaa liehumaan tuulessa, samalla kun kamera kuljetetaan 3D ympäristössä. Katso tekemäni Yrittäjien Ideointi-ilta mainos ohessa!

Ota yhteyttä! Tehdään huikeita lähetyksiä ja videoita!

Valto Savolainen, muusikko ja virtuaalitapahtuman tuottaja

Ke 29.3.2023

Joulupukki pandan sisällä!
Miska Pressan Katti kirkkokonsertissa!