Ajankohtaista heinäkuu 2023

Muhos ke 12.7.2023 dronekuvaus valto Savolainen

Ruotsin kiertueita myydään kokoajan! Varaa ajoissa, kiertueet alkavat täyttymään mukavaa tahtia! Surahammariin suunnitellaan juuri kesälle 2024 muutamia keikkoja.

Striimauskalustoa on uusittu! Nyt uusi 8 kanavainen videomikseri, joka mahdollistaa huikeat monikameraesitykset! Huomaa, että saat minulta aina mukaan myös äänentoiston! Esim. tässä allaolevassa striimissä, miksasin 4 henkisen bändin, laitoin heille 4 kontrollikaiutinta, kuvasimme 3 hlön toimesta usealla kameralla ja lisäksi teimme vielä erillisen dronestriimauksen!

Monikamera striimaus ja äänentoisto sekä miksaus esimerkki:

Multikamera esitykset. Taustaksi kuvaan etukäteen dronekuvat ja videot!
Dronelivelähetys! Drone sekä kamera ja mikrofoni autossa!
Esimerkki Miskan ohjelmistosta, 360 kamerasta ja dronekuvauksesta!

Toiminnassani on piirteenomaista se, että etsi helpointa tapaa tehdä keikat minimilaitteiostolla, vaan löydän aina tavan jolla yllätän keikkajärjestäjän ja yleisön, vaati se sitten miten paljon tahansa valmisteluja!

Videokuvaukset toteutan aina vähintää kolmella kameralla. Videosta tulee paljon mielenkiintoisempi seurata, kun multikamera editoinnissa kuvakulmaa voidaan vaihtaa vapaasti!

Näin erotutaan tavallisista kännykkävideoista! Oikealla toimintatavalla se tapahtuu nopeasti ja tehokkaasti! Editointi vaiheessa voidaan lisätä juontoäänet, tekstitykset jotta videot täyttävät myös saavutettavuus säännökset.

Mikä tahansa kuva voidaan editoinnissa laittaa “kankaaksi” ja laittaa liehumaan tuulessa, samalla kun kamera kuljetetaan 3D ympäristössä.

Ota yhteyttä! Tehdään huikeita lähetyksiä ja videoita!

Valto Savolainen, muusikko ja virtuaalitapahtuman tuottaja

To 13.7.2023

Joulupukki pandan sisällä!
Miska Pressan Katti kirkkokonsertissa!